fbpx

 

 

 

 

Teknologi

2.000 OnePlus Buds beslaglagt som ”falske AirPods”

Amerikanske toldere tweetede stolt, at de havde beslaglagt 2.000 ”falske AirPods”. Det viser sig, at det var en sending OnePlus Buds …

Hvis man ikke er typen, der går op i detaljer, kan true wireless hovedtelefoner godt ligne hinanden. Det måtte amerikanske toldere fra John F. Kennedy International Airport sande, da de beslaglagde et parti på 2.000 hovedtelefoner med mistanke om, at det var ”falske AirPods”. Det viste sig dog, at det i virkeligheden var en sending OnePlus Buds som skulle i butikkerne i Nevada, USA.

Bevares, der er da også visse ligheder mellem de nye OnePlus Buds og Apples populære AirPods. Men teksten på æskerne burde i det mindste have givet tolderne et hint om, hvor hovedtelefonerne kom fra. Men OnePlus er måske ikke så kendt på de kanter?

Artiklen fortsætter efter annoncen

I stedet tweetede U.S. Customs and Border Protection (CBP) stolt, at de havde “fanget” falske AirPods til en markedsværdi på 398.000 dollars – knapt 2,5 mio. kroner. Her er tweetet:

Den amerikanske myndighed har endda fulgt tweetet op med en artikel, hvor de stolt fortæller, at:

“CBP-officerer beskytter den amerikanske offentlighed mod forskellige farer på daglig basis. Fangsten af disse falske ørepropper er en direkte afspejling af årvågenhed fra vores CBP-officerer.”

Hovedtelefonerne blev beslaglagt den 31. august, mere end en måned efter at de kom på markedet. OnePlus har ikke kommenteret “fangsten”. Du kan læse vores anmeldelse af OnePlus Buds her.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button