GadgetsTophistorie

OnePlus Buds Pro langer ud efter Apple

OnePlus har officielt præsenteret Buds Pro, der minder ikke så lidt om noget, vi har set før. Men til væsentlig billigere penge.

Det er ikke bare Pro-betegnelsen, der sender tankerne mod æbleplantagen, designet gør også, selv om kineserne har givet OnePlus Buds Pro en metallisk ‘mikrofonpind’. Og ligesom hos Apple dækker Pro-betegnelsen over at hovedtelefonerne har aktiv støjdæmpning. Det er første gang, OnePlus hopper med på den galaj.

For at det ikke skal være løgn, er Buds Pro også forsynet med en softwaremulughed for at tilpasse lyden specifikt til ejerens ører. Apple kaldte det for ‘test af øreproppernes pasform’. Hos OnePlus hedder det lidt mere sexet for Audio ID, men funktionen er den samme. Nå ja, og så understøtter Buds Pro i øvrigt Dolby Atmos – det som Apple kalder Rumlig Lyd.

Hvor OnePlus Buds Pro for alvor adskiller sig fra AirPods Pro, er på prisen og på batterilevetiden. Når Buds Pro kommer i butikkerne den 25. august bliver det med en prislap på 1.199 kroner. Altså en tusindlap billigere end Apples, der står til 2.199 kr. (men godt kan findes billligere).

Batterilevetiden på Buds Pro er også væsentlig bedre end på AirPods Pro. Hvor dissse makser ud ved omkring 24 timers afspilningstid, kan OnePlus’erne forsætte ti timer mere – begge med hjælp fra opladeretuiet forstås. De kan, naturligvis også oplades trådløst via Qi-kompatible opladere.

OnePlus Buds Pro
Det er ikke bare udseendet, der ligner AirPods Pro.

– OnePlus har altid været forpligtet til at levere den bedst mulige brugeroplevelse med teknologi. Vi har udfordret smartphoneindustrien med vores premium-enheder, og nu anvender vi vores Never Settle-tilgang til bærbar lyd med OnePlus Buds Pro. Dette er vores næste skridt i at skabe en virkelig problemfri forbindelse til vores brugere, fortæller Pete Lau.

OnePlus fortæller videre, at OnePlus Buds Pro har et “intelligent ANC-system, der drukner uønskede lydfrekvenser i realtid”.

Hver øreprop er udstyret med tre mikrofoner, der aktivt filtrerer støjniveauer på op til 40 dB efter behov. “Sammen med forbedrede støjreduktionsalgoritmer og et mekanisk design for at reducere vindstøj sikrer OnePlus Buds Pro, at opkald altid er krystalklare selv i høje omgivelser,” fortæller selskabet.

Hovedtelefonerne kommer i både hvid og sort. De kan forudbestilles fra oneplus.com og fra Proshop.dk fra den 18. august – en uge unden de lander på butikshylderne.

Det bliver spændende om de kan leve op til de fine ord. OnePlus har to gange tidligere forsøgt sig med komplet trådløse hovedtelefoner i den billligere ende – produkter, der ikke just har badet sig i superlativer fra anmelderne.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.