fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Telia klar med eSim til Apple Watch

I næste uge åbner Telia også for eSim-teknologien – men i første omgang udelukkende til Apple Watch.

I næste uge brydes teleselskabets 3’s danske “monopol” på eSim til Apple Watch, når Telia kan tilbyde sine kunder det nye Apple Watch Series 4, som er udstyret med eSim samt en række nye sundheds- og fitnessfeatures. eSim virker som et traditionelt simkort, men er indbygget i uret og aktiveres digitalt.

Som en del af lanceringen tilbyder Telia tre måneders gratis Nummerdeling, som gør, at du med dit Apple Watch kan modtage opkald, sms’e og aflytte din telefonsvarer, selvom du ikke er i nærheden af din iPhone. Efter de tre første måneder koster Nummerdeling 29 kroner per måned i abonnement hos Telia. Telias kunder kan forudbestille Apple Watch Series 4 fra fredag den 22. marts i Telias butikker.

Artiklen fortsætter efter annoncen

eSim spredes langsomt

Det er efterhånden et år siden teknologien blev introduceret på det danske marked, da 3 gjorde teknologien tilgængelig til Apples ur. Siden december sidste år har selskabet også tilbud det digitale simkort til iPhones.

Hos Telia gælder gælder muligheden udelukkende Apple Watch og altså ikke iPhone eller andre telefoner. I hvert fald ikke i første omgang.

Både Telia og Telenor har lanceret eSim til Apple Watch i både Norge og Sverige.

Back to top button