×
TeknologiTophistorie

Mobilselskabet eesy lancerer eSim

Nu kan du også få eSim hos Nuudays billig-selskab eesy. Men ikke til smartwatches.

Mobilselskabet eesy, der er et Nuudays “billige” selskaber, introducerer i dag digitalt simkort, det såkaldte eSim. Så slipper man som kunde for at skulle vente på et fysisk simkort med posten.

Det er dog ikke kun den hurtige oprettelse, der er fordelen ved eSim. Teknologien giver også mulighed for at køre med to forskellige numre på samme telefon – til eksempelvis privat og arbejdsbrug.

Samtidig er det med eSim – i tilfælde af tab eller tyveri af telefonen – nemt at komme op at køre igen, da man ikke skal vente på at få tilsendt et nyt med posten.  

“Hos eesy har vi et mål om at være det mest digitale og brugervenlige mobilselskab i Danmark,” lyder det fra selskabet i en pressemeddelelse.

Eesy tilbyder dog endnu kun digitalt simkort til telefoner, ikke til eksempelvis smartwatches. Det gør i stedet teleselskabet 3, Telia, Oister, Telenor, Telmore med flere.

Sådan finder du ud af om din telefon kan få eSim 

Langt de fleste smartphones understøtter i dag eSim. Man skal eksempelvis helt tilbage før 2018 for at finde en iPhone, der ikke kan. Men vil du være helt sikker er her et hurtigt og smart trick: 

Gå ind i den såkaldte numeriske blok på din telefon. Det er der, hvor du taster et telefonnummer ind normalt. Tast så *#06# ind på telefonen, og hvis der popper et EID-nummer op på skærmen, betyder det at, at din telefon kan bruge eSim.  

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.