×
TeknologiTophistorie

eesy klar med eSim til smartwatches

Som det første mobilselskab i lavprissegmentet lancerer eesy nu eSim til smartwatches fra både Samsung og Apple.

I slutningen af oktober sidste år åbnede mobilselskabet eesy, der er et Nuudays “billige” selskaber, for eSim på telefoner. Nu er de også klar med eSim til smartwatches fra både Apple og Samsung. Det meddeler de i en pressemeddelelse.

“Med eSim vil telefonnummer og data virke fuldstændig ens på både telefon og smartwatch. Dermed kan man være online, modtage opkald og sende beskeder også når telefonen ikke er med på farten,” fortæller selskabet.

Eesy bliver dermed det første teleselskab i lavprissegmentet, der vil tilbyde eSim til smartwatches til både eksisterende og nye kunder.

– Vi har et mål om at være det nemmeste og mest foretrukne digitale mobilselskab i Danmark. Derfor skal eSIM til smartwatches selvfølgelig også være en mulighed for vores kunder, og ikke forbeholdt kunderne hos de store, dyre selskaber. Det vil være med til at give eesys kunder, som er den moderne, digitale forbruger, den bedste mobiloplevelse, udtaler eesys CEO Lars Blach.

Et eSim til dit smartwatch koster 29 kroner om måneden hos selskabet. Få at få et eSim skal du være kunde hos eesy og sikre, at dit smartwatch har integreret eSim. Den mulighed gælder samtlige Samsung smartwatches samt alle Apple Watch 3 eller nyere.

Læs eventuelt mere hos eesy.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.