fbpx

 

 

 

 

Teknologi

3 klar med eSim til Samsung smartwatches

Nu kan Samsung-brugere også ringe, tjekke sms’er og være online direkte fra håndleddet – uden at have en mobiltelefon i nærheden.

I december 2018 gav teleselskabet 3, som de første herhjemme, brugerne mulighed for at få eSim til Apple Watch. Nu er teleselskabet også først med understøttelse ae eSim på Samsung smartwatches. Det meddeler 3 i en pressemeddelelse.

Dermed kan de mange Samsung-fans blandt 3’s kunder fremover også nyde godt af fordelene ved det indbyggede simkort, som også virker med den helt nye model, Samsung Galaxy Watch Active2 alu, der fra i dag kan købes hos 3.

Artiklen fortsætter efter annoncen

– Udsigten til nye features får det til at krible i fingrene hos vores kunder, der ofte er ’early adopters’, når det gælder om at tage ny teknologi til sig. Vi har længe mærket en stor interesse for eSim til Samsungs smartwatches, og vi har arbejdet benhårdt på at få det tekniske set-up på plads til i dag. Derfor er det også en særlig stor fornøjelse for os som de første herhjemme at kunne lancere en løsning, som kunderne i dén grad har efterspurgt og ventet på, siger David Elsass, der er direktør for 3’s privatmarked.

Siden den første lancering af eSim hos 3 er efterspørgslen på det indbyggede simkort steget markant, oplyser selskabet. Så markant, at antallet af eSim-opkoblinger på 3’s netværk er tredoblet i løbet af 2019 blandt selskabets privatkunder.

Om eSIM til Samsungs smartwatches hos 3

  • eSIM er kompatibelt med Samsung Galaxy Watch Active2 alu, Samsung Galaxy Watch Active2 stainless steel, samt Samsung Galaxy Watch. Samsung Galaxy Watch Active er ikke eSIM-kombatibelt.
  • Kunder hos 3 kan tilkøbe eSIM til et Samsung Watch i Samsung Watch-app’en som et tillægsabonnement til 30 kr. pr. måned.
  • eSIM til Samsung Galaxy Watch er kompatibelt med alle nyere smartphones fra Samsung.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button