×
TeknologiTophistorie

80.000 fynboer får nu Yousee og Hiper via fiber

Når Energi Fyn næste år åbner deres fibernet, kan 80.000 familier og virksomheder på Fyn vælge produkter fra Hiper, Yousee og TDC Erhverv.

En aftale mellem det TDC-ejede Nuuday og Energi Fyn betyder, at alle husstande på Energi Fyns fibernet i starten af det nye år kan vælge fiberbredbånd fra Hiper og senere på året også tv- og fiberbredbånd fra Yousee og bredbånd via fiber fra TDC Erhverv. Det fortæller de to selskaber i en pressemeddelelse.

– Vi er rigtig glade for at vi med aftalen nu også kan tilbyde vores produkter på fibernettet til fynboerne. Energi Fyn har en solid infrastruktur som løbende udvides, og det er godt for kunderne, der i stigende grad efterspørger de allerhøjeste hastigheder, som de nu også snart kan vælge hos Hiper, Yousee og TDC Erhverv, fortæller Christian Morgan, der er strategidirektør i Nuuday.

Energi Fyn og Nuuday er i fuld gang med at lægge sidste hånd på de praktiske detaljer inden det bliver muligt for kunderne at bestille de forskellige produkter, oplyses det. I første omgang bliver det i starten af 2021 Hiper, de fynske kunder får adgang til, og senere på året vil de også få mulighed for at vælge Yousee og TDC Erhverv på Energi Fyns fibernet.

Yousee
Strategidirektør i Nuuday, Christian Morgan tv. og bredbåndsdirektør i Energi Fyn Carsten Nedergaard Hansen til højre (foto: Nuuday).

Energi Fyn er ejet af 205.000 fynske andelshavere. Energi Fyn har udrullet fibernet til 80.000 husstande og virksomheder på Fyn og tilbyder forskellige bredbåndsløsninger. Derudover ejer og driver Energi Fyn elforsyningsnettet på størstedelen af Fyn.

– Det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde vores andelshavere forskellige løsninger, så de kan vælge den løsning, der passer til deres ønsker og behov. Det er godt for forbrugerne og for konkurrencen, at der er flere valgmuligheder. Og det bidrager til, at vi kan udbygge vores net og udrulle fibernet til endnu flere andelshavere, siger bredbåndsdirektør Carsten Nedergaard Hansen fra Energi Fyn.

Ifølge pressemeddelelsen leverer Nuuday – der altså tæller brands som Yousee, Telmore og Hiper – mere end 40 procent af forbindelserne ind i de danske husstande.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.