fbpx

 

 

 

 

TeknologiTophistorie

Kundeflugt giver fyringsrunde i Nuuday

Nu får de seneste års kundeflugt igen konsekvenser. TDC meddeler, at der skal afskediges 125 medarbejdere i Nuuday, der bl.a. rummer Yousee.

TDC har for anden gang på under et år valgt at fyre medarbejdere i datterselskabet Nuuday, der blandt andet ejer Yousee. Denne gang mister 125 medarbejdere jobbet – i april sidste år måtte 150 personer vinke farvel til deres arbejde for virksomheden. Det skriver Børsen.

Den direkte årsag til fyringsrunden er den kundeflugt, som specielt Yousee i årevis har været ramt af. Fyringerne kommer primært til at ramme kontoransatte.

Artiklen fortsætter efter annoncen

– Vi ser et stort fald i brugen af bredbånd på ADSL, altså på kobbernettet, samt brugen af fastnettet, det er ret markant, og det udløser, at vi må skære i omkostningerne løbende. Derfor må vi i dag melde ud, at vi i januar måned må sige farvel til godt 125 medarbejdere, siger Michael Moyell Juul, topchef i Nuuday, til mediet Mediawatch.

Han oplyser samtidig, at der ikke er umiddelbare planer om yderligere fyringsrunder, men at selskabet hele tiden er nødt til at tilpasse sig markedet.

Teleanalytikeren Torben Rune siger til Børsen, at TDC har fejlet:

– Telemarkedet er selvfølgelig blevet meget større end for 25 år siden, men TDC har ikke formået at suge nok kunder til sig. Jeg kan ikke tolke det på en anden måde, end at den langsigtede virksomhedsplanlægning har været forfejlet, siger Torben Rune til avisen.

Nuuday har ikke alene mistet kunder på bredbånd og fastnettelefoni; også kabel-tv-kunder og mobiltelefon-kunder forlader selskabet i stor stil.

Artiklen fortsætter efter annoncen

 

Du læser iNPUT – magasinet om teknologi. Husk at tjekke vores hjemmeside, for at læse de seneste nyheder, følg os på Facebook og tjek de seneste videoer på vores YouTube-kanal.

 

Artiklen fortsætter efter annoncen Disney+
Back to top button