×
Gaming

Atari laver en spillekonsol

Måske genopstår en klassiker eller måske kaster Atari sig ind på et marked, som de ikke har en chance på. Vi ved det ikke – det eneste vi ved er, at den ikoniske producent vil lave en konsol.

Den nyhed har de lanceret med en kort teaser-video, der viser udsnit af, hvad der godt kunne ligne en moderne fortolkning af den klassiske Atari 2600 komplet med falske træpaneler.

Sidste Atari er fra 1993

I et interview med mediet GamsBeat har direktør Fred Chesnais udtalt, at Atari er tilbage i hardware-produktionen. Sidst firmaet byggede en konsol var i 1993, hvor de forsøgte sig med Atari Jaguar, der overlevede til 1996.

Siden er der sket meget for firmaet, der nærmest blot er en skygge af sig selv. Men navnet og det ikoniske logo, der f.eks. stadig optræder i lysreklamer i den kommende Blade Runner-fortsættelse, vinder stadig genklang blandt mange mennesker.

Måske en retro konsol?

Det mest sandsynlige produkt er nok en retro-konsol, der indeholder en række af de gamle klassiske spil, ligesom Nintendos succesfulde NES Classic. Tingen bliver kaldt Ataribox, og du kan holde øje med hjemmesiden, for at se, om der sker mere – og du kan naturligvis også like iNPUT på Facebook – vi holder også godt øje med den kommende konsol.

Du kan se videoen her:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.