GadgetsTophistorie

Advarsel – køb ikke iPhone 15

Troværdig rygtesmed kalder iPhone 15-serien for middelmådig og anbefaler at man holder sig helt væk fra basismodellen.

“Hele iPhone 15-serien er værd at springe over – især basismodellerne. Ikke på grund af nogen defekter, men opgraderingen er for middelmådig. Jeg ville ønske, jeg kunne uddybe, men det kan jeg ikke …”.

Sådan lyder rådet fra den indflydelsesrige rygtesmed Unknownz21, som konsekvent har givet nøjagtige oplysninger om de sidste to generationer af iPhone.

Unknownz21 har tidligere lækket informationer, der hævder, at 15 og 15 Plus grundlæggende vil være billigere udgaver af iPhone 14 Pro. Med sidste års A16-chipset og den såkaldte Dynamic Island ombord.

Under sit tweet forklarer Unknownz21 hvorfor han ikke vil uddybe. For ganske nyligt lykkedes det nemlig for Apple at “fange” en anden lækker, nemlig Analyst941. Det viste sig at denne lækker havde et familiemedlem der var ansat hos Apple – og at alle informationer kom derfra. Det kostede familiemedlemmet jobbet.

En af de helt store ændringer i iPhone 15-serien er allerede bekræftet af Apple. Nemlig at Ligtning-stikket er udskiftet med et USB-C ditto. Det sker for at leve op til krav fra EU. Der gik også tidligere rygter om, at Apple ville aflive de fysiske volumenknapper, men det rygte er skudt i sænk af netop Unknownz21.

Læs mere: iPhone 15 får lynladning – men kun med godkendte kabler.

Tim Cook forventes at gå på scenen for at præsentere årets aftapning af iPhone-modeller til september. Men inden da får vi et smugkig på styresystemets nye evner under udviklerkonferencen WWDC i starten af juni måned.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.