×
TeknologiTophistorie

AI laver løbende personlige emojier i iOS 18

Med hjælp fra kunstig intelligens giver iOS 18 mulighed for at at brugerne kan lave egne emojier, hævder troværdig rygtesmed.

Der er bare et par uger til Apple viser iOS 18 frem på World Wide Developers Conference. Og nu begynder rygtemøllen for alvor at køre. Således hævder Mark Gurman i sit seneste nyhedsbrev, at en af de nye funktioner gør det muligt for brugerne at skabe deres egne emojier ved hjælp af kunstig intelligens.

Ifølge Gurman, der er en yderst troværdig Apple-rygtesmed, er funktionen kontekst-opmærksom. Den kunstige intelligens vil skabe emojier ud fra den besked, brugeren er i gang med at skrive. Gurman skriver:

“En iøjnefaldende funktion vil bringe generativ AI til emojis. Apple udvikler software, der kan skabe brugerdefinerede emojis på farten, baseret på hvad brugerne sender sms’er. Det betyder, at du pludselig har en helt ny emoji til enhver lejlighed, ud over det katalog af muligheder, som Apple i øjeblikket tilbyder på iPhone og andre enheder.”

AI ad libitum

I det hele taget forventes det, at iOS 18 får adskillige nye AI-drevne funktioner. I nyhedsbrevet omtales også at Siri får en (tiltrængt) opdatering, baseret på et fundament af kunstig intelligens.

Der hævdes at være flere nye AI-funktioner på vej i år. Heriblandt en der transskriberer stemmememoer, retoucherer billeder og gør søgninger hurtigere og mere pålidelige i Spotlight-funktionen. AI vil også forbedre Safari-websøgning og automatisk foreslå svar på e-mails og tekstbeskeder.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.