Gadgets

AirCase er den trådløse AirPods-oplader som Apple glemte alt om

Få trådløs opladning til dine eksisterede AirPods-hovedtelefoner med den nye AirCase.

Helt tilbage i september 2017 stod Apples Phil Schiller på scenen og lovede os trådløs opladning til AirPods-hovedtelefonerne. Siden da er der … ikke sket en bønne. Der har været fuldstændig stilhed om både den trådløse oplader og trådløs AirPods-opladning.

Går du stadig og venter, så er der heldigvis en anden mulighed. Firmaet AirCase fra Hong Kong har lavet en overfrakke til det nuværende AirPods-etui, som gør det muligt at oplade trådløst via Qi de facto standarden – den samme som oplader for eksempel iPhone trådløst.

Artiklen fortsætter efter annoncen
AirCase
Det gamle AirPods-etui placeres inden i AirCase.

 
Overfrakken gør godt nok etuiet en smule større, men det er så prisen, man må betale for den trådløse opladning. Til gengæld dublerer den så samtidig som et cover. Heldigvis smelter AirCase helt sammen med etuiet, så begge låg åbner på samme tid – og så er der mulighed for at bestille AirCase i fire forskellige farver (blå, orange, grøn og rød) – nåja der er også en grå.

Opladeren er på KickStarter nu og smides der cirka 130 kroner i støtte til projektet, modtager man et af de første eksemplarer allerede i slutningen af januar.

Back to top button