Gadgets

Apple lancerer nye AirPods med Siri

For tredje dag i træk byder ugen på en ny Apple-lancering. I dag er der kommet en ny generation af AirPods hovedtelefonerne på hylderne, med Siri-integration, længere batterilevetid og trådløs opladning.

Den nye generation af AirPods koster 1.379 kroner uden trådløst opladeretui og fire hundrede kroner mere med etuiet. Det trådløse etui kan også købes alene til et sæt førstegenerations AirPods for 679 kroner. De er klar i butikkerne fra og med i dag.

Ifølge Apple giver den nye H1-chip op til 50 procent længere taletid, sammelignet med de første AirPods. Chippen gør det også hurtigere for hovedtelefonerne at forbinde med enheder – igen siger Apple dobbelt så hurtigt. 

AirPods generation 2 har også fået “Hey Siri”-integration, så den digitale assistent kan tilgås med stemmen alene. På den første generation skulle man tappe to gange på hovedtelefonerne. 

Nu med trådløs opladning

Opladeretuiet kan nu oplades trådløst på alle QI-kompatible trådløse opladere, men er stadig udstyret med Lightning-stik, hvis du vil have hurtigere kablet opladning. LED-indikatoren er blevet flytte uden på etuiet, så man kan se status for opladning uden at åbne etuiet.

Nej, Apple har endnu ikke udsendt sin AirPower-oplader. Der er endnu ikke en lyd om måtten, der blev annonceret sammen med etuiet for mere end et år siden. Men som vi skrev igår, viser kildekoden til den seneste iOS 12.2 beta, at AirPower snart er på vej. Måske som ugens fjerde produktlancering i morgen? Rygterne siger også, at Apple vil lancere en ny iPod Touch i denne uge.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.