Pixel
Gadgets

AirPods får trådløs opladning i 2019 og redesign i 2020

Analytiker hævder at Apple opdaterer dine AirPods med trådløs opladning i første kvartal næste år.

Apple har ret klare planer for sine trådløse AirPods-hovedtelefoner i den nære fremtid, mener analytikeren Ming-Chi Kuo; allerede i første kvartal 2019 kommer den lovede opladeræske, der kan oplade hovedtelefonerne trådløst – og året efter vil Apple lancere en helt ny version af hovedtelefonerne.

Det er forventet at den nye æske vil kunne bruges sammen med de eksisterende AirPods, men det er ikke sikkert. Kuo mener at æsken vil være en anelse redesignet, så hængslet kan håndtere de højere temperaturer, der opstår når der oplades trådløst. Han mener også at komponentprisen vil stige med cirka 60 procent, så æsken alene kan risikere at blive lige så dyr som et komplet sæt koster i dag.

Bluetooth 5.0 i 2020

Angående den nye model, som forventes lanceret i 2020, så er det så godt som sikkert at de vil være opgraderet til Bluetooth 5.0. AirPods 2 fik sin Bluetooth 5.0 certificering af Bluetooth Special interest Group i november måned. Opdateringen vil blandt andet gøre det muligt at streame lyd fra to forskellige enheder til AirPods-hovedtelefonerne på samme tid. Den vil også give længere rækkevidde, hurtigere dataoverførsel og gøre det hurtigere at parre hovedtelefonerne med enheder.

Andre rygter hævder, at AirPods 2 vil være vandtætte og have indbygget aktiv støjdæmpning. Men det er ren spekulation.