fbpx

 

 

 

 

Teknologi

Amsterdam har fået en Bitcoin-hævemaskine

I Amsterdams lufthavn, Schiphol, kan du veksle euro til Bitcoin eller Ethereum i en hævemaskine.

Den internationale lufthavn i Amsterdam, Schiphol, har fået en hæveautomat, der gør det muligt at veksle overskydende Euro til kryptovaluta. Den såkaldte “Bitcoin ATM” håndterer både Bitcoin og Ethereum og er den første og eneste af sin slags i europæiske lufthavne.

“Med vores Bitcoin ATM håber vi at yde en nyttig service til passagererne ved at lade dem bytte “lokale” euro til de “globale” kryptovalutaer Bitcoin og Ethereum. Det kan være gavnligt, hvis det f.eks. ikke er muligt at bruge euro i deres hjemland,” siger Tanja Dik, direktør for forbrugerprodukter og -tjenester i Schiphol, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Kryptovaluta-automaten i Schiphol.

På prøve i et halvt år

Automaten vil i første omgang være på prøve i lufthavnen i et halvt år, hvorefter der skal tages stilling til, om der fortsat er behov for den. Havner du i Schiphol i løbet af sommeren, kan automaten findes i ankomsthal 2.

Schiphol er i øvrigt ikke først med en kryptovaluta-hævemaskine. I maj måned blev en lignende automat sat op i Brisbanes lufthavn i Australien, samtidig med at lufthavnen gjorde det muligt at betale med kryptovaluta i alle lufthavnens butikker.

Back to top button