GadgetsTophistorie

Rygte: Apple er klar med helt nye produkter meget snart

Apple kan være på vej med både nye AirPods og den sagnomspundne AirPower

Ligesom alle andre virksomheder stort set hele verden, er Apple også ramt af Corona virus, og deres planer er tydeligt ændret drastisk. For eksempel er de sidste lanceringer lavet via online-præsentationer, og ikke Apples store events som vi ellers er vant til. Og uden de store præsentationer der skal planlægges og inviteres til, kan Apple nærmest uden varsel smide nye produkter på gaden. Og netop det hævder en anerkendt Apple-leaker er ved at ske – og meget snart.

Kryptisk tweet

Det er lakeren L0vetodream der på sædvanlig kryptisk maner har tweetet at “i mine drømme er nogle produkter klar til at blive frigivet”.

Spørgsmålet er så, hvad er det egentlig, han hentyder til? Eftersom han er kendt for at leake Apple produkter – og i øvrigt er ret troværdig – kunne det meget vel være nye Apple produkter, der er under opsejling. Og eftersom der ikke er inviteret til online (eller fysisk) lancering, er det formentlig ikke de helt store opdateringer, der er på vej. Det er derfor nok ikke en Mac uden Intel processor eller noget andet “vigtigt” der er under opsejling.

Nye Apple AirPods?

Et bud kunne derimod godt være, at der er nye AirPods på vej. Der har været rygter om både “over-ear” AirPods (altså store hifi hovedtelefoner) og en lidt billigere version af AirPods Pro, kaldet AirPods Pro Lite. Men i vanlig stil har det californiske firma hverken be- eller afkræftet de rygter.

En anden, og måske lidt mere interessant nyhed for mange, kunne være at den sagnomspundne AirPower kunne være på vej. Nye rygter siger nemlig, at den er blevet genoplivet på trods af, at Apple egentlig havde opgivet at sende den på gaden på grund af tekniske problemer. Men nu kan det altså være, at den alligevel dukker op.

Hvis du vil holde dig orienteret om nye Apple produkter kan du eventuelt like vores Facebook side her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.