Gadgets

Apples AirPower-oplader genopstår fra de døde

Apple har angiveligt løst det problem, der fik dem til at opgive deres trådløse AirPower-oplader for mere end et år siden.

Den yderst troværdige lækker Jon Prosser hævder, at Apple har løst det problem, der fik firmaet til at opgive den avancerede trådløse oplader AirPower sidste år.  Apple var langt i processen og havde lovet opladeren, men måtte pludselig meddele, at de havde annuleret projektet, da opladeren “ikke vil nå vores høje standarder”.

Ifølge rygterne var det problemer med at få Apple Watch til at oplade samtidig med andre enheder, der var udfordringen. Apple Watch benytter ikke den gængse QI-standard som stort set alle andre enheder, der kan oplades trådløst. Et faktum, der også gav problemer under vores anmeldelse af Hyperjuice 100W GaN oplader.

Jon Prosser har tweetet to billeder, der angiveligt skal vise den seneste prototype af AirPower, kaldet C68, og det der er værd at bemærke er, at der ligger både Apple Watch og AirPods på ladepladen. Det antyder kraftigt, at Apple har løst problemet.

Ifølge DigitalTrends har Apple løst problemet ved at udrustet AirPower med deres A11-chipset, der bedre kan håndtere de forskellige enheder. Apples mål med AirPower er, at det skal være muligt at oplade enhver trådløs enhed, der placeres hvor som helst på måtten. Det betyder, at opladeren skal kunne forstå dette og tilpasse sig i overensstemmelse – og det hjælper A11’eren angiveligt med.

AirPower-opladeren blev oprindelig præsenteret helt tilbage i 2017 og efter utallige forsinkelser kastede Apple håndklædet i ringen i foråret 2019. 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.