fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Apples AirPower-oplader genopstår fra de døde

Apple har angiveligt løst det problem, der fik dem til at opgive deres trådløse AirPower-oplader for mere end et år siden.

Den yderst troværdige lækker Jon Prosser hævder, at Apple har løst det problem, der fik firmaet til at opgive den avancerede trådløse oplader AirPower sidste år.  Apple var langt i processen og havde lovet opladeren, men måtte pludselig meddele, at de havde annuleret projektet, da opladeren “ikke vil nå vores høje standarder”.

Ifølge rygterne var det problemer med at få Apple Watch til at oplade samtidig med andre enheder, der var udfordringen. Apple Watch benytter ikke den gængse QI-standard som stort set alle andre enheder, der kan oplades trådløst. Et faktum, der også gav problemer under vores anmeldelse af Hyperjuice 100W GaN oplader.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jon Prosser har tweetet to billeder, der angiveligt skal vise den seneste prototype af AirPower, kaldet C68, og det der er værd at bemærke er, at der ligger både Apple Watch og AirPods på ladepladen. Det antyder kraftigt, at Apple har løst problemet.

Ifølge DigitalTrends har Apple løst problemet ved at udrustet AirPower med deres A11-chipset, der bedre kan håndtere de forskellige enheder. Apples mål med AirPower er, at det skal være muligt at oplade enhver trådløs enhed, der placeres hvor som helst på måtten. Det betyder, at opladeren skal kunne forstå dette og tilpasse sig i overensstemmelse – og det hjælper A11’eren angiveligt med.

AirPower-opladeren blev oprindelig præsenteret helt tilbage i 2017 og efter utallige forsinkelser kastede Apple håndklædet i ringen i foråret 2019. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button