fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

Apple erkender skærmproblemer på iPhone 12

iPhone 12-familien har skærmproblemer. Det erkender Apple i et internt dokument, der anbefaler forhandlerne at ignorere fejlen indtil videre.

Skærmen på iPhone 12 er godt nok lige blevet skamrost af den anerkendte organisation DisplayMate, men der malurt i bægeret. Ifølge en række brugere har enkelte af telefonerne skærmproblemer – og det erkender Apple i et internt dokument, som MacRumours har fået fingrene i.

Det er betydelige problemer, der plager skærmene. Herunder flimren, grøn og grå glød og en række andre belysningsproblemer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I det interne dokument erkender Apple problemerne, men beder samtidig de autoriserede forhandlere om “at undgå at service berørte iPhones, i det mindste indtil videre”. Det vil nok ikke vække begejstring hos “ofrene”, men Apple håber sandsynligvis at kunne rette fejlene via en firmwareopdatering.

Lignende problemer opstod nemlig på enkelte iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max-modeller og her kunne Apple rette det via opdateringen til iOS 13.6.1. En opdatering der dog først kom flere måneder efter telefonen var kommet i butikkerne.

skærmproblemer
Et eksempel på skærmproblemerne (foto fra Apple Support Community).

Skærmproblemerne rapporteres både af brugere hos Macrumours og i Apples eget forum. En enkelt bruger købte to iPhone 12 modeller og begge havde samme skærmproblemer – se billedet ovenfor. Brugeren, m4x1k, oplyser at problemerne opstår i mørke omgivelser og mens skærmens lysstyrke er på mellem 90 og 100 procent.

Her på redaktionen har vi ikke oplevet problemer med skærmene på iPhone 12 modellerne. Tværtimod. Har du en iPhone 12 med underlig skærm, så del dine “oplevelser” i kommentarfeltet nedenfor.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button