GadgetsTophistorie

Nyeste iPhone-skærm sætter 11 rekorder

Den anerkendte organisation DisplayMate giver skærmen på iPhone 12 Pro Max højeste karakter nogensinde. Den slår 11 rekorder.

Er du en af dem, der har fået den nye iPhone 12 Pro Max i lommen, kan du glæde dig over, at du har har en telefon med det bedste smartphone-skærm på markedet. Anerkendte DisplayMate har haft skærmen under den helt store lup og har testet den på alle leder og kanter. Konklusionen er klar: Skærmen er fænomenal.

Ikke alene scorer den både en A+ bedømmelse og “Best Smartphone Display”-award, den slår også hele 11 rekorder. Det er der ikke andre smartphoneskærme, der har gjort før den.

“Baseret på vores omfattende laboratorietests of målinger, har iPhone 12 Pro Max en fremragende smartphoneskærm i verdensklasse, med nærmest perfekt kalibreringsnøjagtighed og en ydelse, der ikke kan skelnes fra perfekt,” skriver DisplayMate blandt andet.

Nederst kan du læse en oversigt over de 11 punkter, hvor Apples nye flagskib enten matcher eller sætter nye rekorder.

En ting, skærmen har fået røg for af forbrugerne, er den lave opdateringshastighed på 60 Hz, for skærme med opdateringshastighed på 90 og 120 Hz er ikke sjældne blandt konkurrenterne. Men det mener DisplayMate ikke gør den store forskel.

“iPhone 12 Pro Max-skærmen har standard 60 Hz opdateringshastighed snarere end de højere 90 Hz og 120 Hz opdateringshastigheder, der nu introduceres. Med den meget hurtige svartid på OLED-skærmen og de meget hurtige CPU- og GPU-processorer på iPhone 12 Pro Max, er den lavere opdateringshastighed på 60 Hz fin for de fleste applikationer,” skriver de blandt andet.

Hele den – meget – uddybende test kan læses i sin helhed hos DisplayMate. Vores anmeldelse af iPhone 12 Pro Max kan læses her.

De 11 rekorder som telefonen enten matcher eller overgår er:

· Highest   Absolute Color Accuracy  (0.9 JNCD)  –  Visually Indistinguishable From Perfect.

· Highest   Image Contrast Accuracy and Intensity Scale Accuracy  (2.19 Gamma)  –  Visually Indistinguishable From Perfect.

· Smallest  Shift in Color Accuracy and Intensity Scale with the Image Content APL  (0.2 JNCD)  –  Visually Indistinguishable From Perfect.

· Smallest  Shift in Image Contrast and Intensity Scale with the Image Content APL  (0.00 Gamma)  –  Visually Indistinguishable From Perfect.

· Smallest  Change in Peak Luminance with the Image Content Average Picture Level APL  (1 percent)  –  Visually Indistinguishable From Perfect.

· Highest   Full Screen Brightness for OLED Smartphones  (825 nits for 100% APL).

· Highest   Full Screen Contrast Rating in Ambient Light  (172 at 100% APL).

· Highest   Contrast Ratio  (Infinite).

· Lowest    Screen Reflectance  (4.8 percent).

· Smallest  Brightness Variation with Viewing Angle  (27% at 30 degrees).

· Highest   Visible Screen Resolution 2.8K (2778×1284)  –  4K Does Not appear visually sharper on a Smartphone.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.