×
Gadgets

Apple fjerner brugeranmeldelser fra sin hjemmeside

Apple har stille og roligt fjernet alle brugeranmeldelser fra sin onlinebutik, så man ikke længere kan læse andre køberes mening om produkterne.

Det er ikke længere muligt at skrive anmeldelser af produkter på Apples hjemmeside – eller læse andre køberes brugeranmeldelser, inden man køber. Apple har stille og roligt fjernet muligheden for at vurdere de produkter, der sælges i onlinebutikken.

Apple sælger adskillige produkter i sin onlinebutik, både eget tilbehør og produkter fra tredjepart. Indtil for nyligt har forbrugere kunnet give andre forbrugere gode råd i en ”Ratings & Reviews”-sektion, men den er fuldstændig væk nu.

Ændringen blev spottet af Appleinsider, der mener, at det er sket omkring den 16. november. 

Ifølge The Verge er det ikke ualmindeligt at produkterne har fået dårlige brugeranmeldelser. For eksempel havde Apples egen Lightning til 3,5 mm-stik mere end 700 en-stjernede anmeldelser.

brugeranmeldelser
Eksempel på de brugeranmeldelser, der nu er pist væk.

Det er et interessant, men også kontroversielt, træk af Apple. Selv om der naturligvis kan findes anmeldelser af de fleste produkter andetsteds på nettet, har det været god skik at lade forbrugerne selv komme til orde.

Apple har endnu ikke kommenteret på ændringerne.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.