fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

Apple holder fast i lanceringsdato for iPhone 12

En troværdig leaker mener at vide at Apple ikke udskyder lanceringen af iPhone 12

Egentlig havde vi faktisk troet, at Apple ville vente med at lancere iPhone 12 til oktober i stedet for september for, forhåbentlig, at være på den anden side af de værste effekter af Corona-epedimien, der lige nu hærger USA. Men det lader ifølge lakeren iHacktu Pro, at Apple holder fast i den “sædvanlige” plan, hvor de nye iPhones lanceres i starten af september:

Hvis d. 8 september holder stik kan vi vente, at Apple i hvert fald ikke holder et fysisk event i San Fransisco for at lancere iPhone 12, hvilket ellers ville være normalen – for til den tid er der med stor sandsynlighed ikke åbnet for indrejse fra Europa. Dermed vil det blive det første rigtigt store online event for Apple nogensinde – tidligere er både iPhone SE og nye iPad Pro’er lanceret ved online events.

Udover iPhone venter leakeren, at der også vil være plads til den sagnomspundne AirPower, som ellers var erklæret død, men som ifølge rygterne er genoplivet – og så en opdateret udgave af den “almindelige” iPad.

iPad Pro event slut oktober – med eller uden briller

Skulle situationen med Covid pandemien være bedre i USA i slutningen af oktober, vil Apple holde et fysisk event i forbindelse med, at de lancerer nye versioner af iPad. Det kunne være, at det endda er iPad med Mini LED skærme (som du kan læse om ved MacRumors her), som altså vil være en ganske betydelig ændring af iPad serien.

Udover iPad vil Apple også vise de første Macs med deres egne processorer frem – en ny MacBook og en ny MacBook Pro.

Sidst, men ikke mindst, vil Apple – måske – vise deres Apple Glasses frem. Det store spørgsmål er her, om eventet er online eller fysisk, for ifølge iHacktu Pro vil det kun være tilfældet, hvis eventet er live – formentlig fordi effekten på de fremmødte journalister vil være meget vigtig for Apple. Vi ved allesammen, hvordan en iPad virker – men Apple glasses skal man se i virkeligheden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Under alle omstændigheder kan du følge med hos os for de nyeste rygter om de kommende events.

Back to top button