fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Avis: Apple udsætter lanceringen af iPhone 12

Apple overvejer at udsætte lanceringen af årets iPhone 12 smartphones – måske helt frem til november eller december måned.

Årets iPhone-aftapninger plejer ifølge traditionen at blive præsenteret i september måned, men i år kan det ske flere måneder senere. Ifølge avisen Nikkei Asian Review overvejer Apple at skubbe lanceringen af iPhone 12 helt frem til november eller december – og det er ikke fordi Apple ikke kan få dem produceret til tiden; firmaet er simpelthen bekymret for, om kunderne er klar til at bruge penge, set i lyset af COVID-19-pandeminen.

Ifølge avisen er underleverandører blevet bedt om at vente med storproduktion af komponenter til slutningen af august måned. Traditionelt sætter Apple tryk på underleverandørerne i juni måned, siger kilden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rygterne underbygges af en artikel fra Reuters, hvori det bekræftes, at Apple har ”aflyst” produktionen af iPhone 12.

”Ingen taler om mangel på arbejdskraft eller materialemangel [i Kina]. Nu er fokus på efterspørgslen fra forbrugere i USA og Europa,” siger en kilde, der angiveligt har direkte viden om sagen. 

Apple vil præsentere sine seneste kvartalsregnskaber i april måned, men firmaet har allerede meddelt, at forventningerne er lavere på grund af COVID-19-pandeminen.

Ifølge de seneste rygter kommer iPhone 12-serien til at bestå af fire varianter. Det siges, at Apple arbejder på en ny 5,4 tommer iPhone, to 6,1 tommer udgaver og en ny 6,7 tommer model. Alle de nye iPhones vil få OLED-skærm og vil understøtte 5G-netværk. De to dyreste modeller vil være udrustet med et triple-kamerasystem og en Lidar-sensor som den, der bruges i den seneste iPad Pro 2020-model (læs vores anmeldelse her). 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button