×
Gadgets

WWDC: Apple lancerer HomePod med Siri – men først næste år i Danmark

Rygterne inden årets WWDC talte sandt – Apple har en ny højttaler på bedding, som de kalder HomePod. Det er basalt set en lille højttaler med indbygget Siri – præcis som ventet. Højttaleren er ca. 20 cm høj og har form som en lidt buttet cylinder.

A8 chip er hjernen

Apple har bygget en A8 processor ind i den nye højttaler, hvilket HomePod bruger både til at regne på at optimere lyden og at være forbindelse til iPhone/iPad/AppleTV. HomePod er, naturligvis, helt integreret i HomeKit, og vil derfor også kunne bruges som fjernbetjening til både lys, varme og alarmer i dit hjem.

6 mikrofoner

Højttaleren har seks mikrofoner bygget ind – hele vejen rundt, så HomePod kan lytte i alle retninger. Siri vil være i stand til afspille musik når du giver den lille højttaler kommandoer med stemmen – men du vil altså også kunne slukke lyset, sætte støvsugerrobotten igang og meget mere. Ovenpå den buttede højttaler er et lille display, der har en såkaldt waveform der illustrerer Siri.

HomePod kommer til at koste 349$, hvilket formentlig betyder en vejledende udsalgspris på ca. 2.500 kr. i Danmark – men vi får den desværre ikke at se på vores breddegrader før engang i løbet af næste år.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.