Gadgets

Apples HomePod sælger godt efter første anmeldelser

Apples nye højttaler HomePod roses universelt for "fantastisk" lydkvalitet - og nu stiger den forventede leveringstid

Som altid med et nyt Apple produkt er der masser af fans klar til at investere – og de første anmeldelser har været stort set enige: HomePod leverer markedets bedste lyd i klassen. Anmeldelserne har betydet, at leveringstiden nu er steget, så købere i USA nu først kan forvente at få den nye højttaler efter 12 februar, selvom den lanceres d. 9.

Anmeldere er enige

Stort set alle anmeldelserne af HomePod ligger på linie: Højttaleren er ikke den smarteste der findes – både Google og Alexa har bedre bud på “kloge” højttalere, simpelthen fordi deres digitale assistenter er klogere end Apples Siri. Ikke desto mindre kan ingen af dem efter sigende hamle op med den lydkvalitet, Apples nye højttaler leverer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge The Verge er HomePod en “ensom” højttaler, der er låst gevaldigt til Apples økosystem. Men “HomePod lyder mere dyb og fyldig end stort set alle andre højttalere, vi har testet,” skriver The Verge også.

Selv på What Hifi får HomePod en god anmeldelse med 5 ud af 5 stjerner, og bliver kaldt “Den mest musikorienterede og bedstlydende smarte højttaler på markedet overhovedet.”

Ingen dansk dato

HomePod er altså lanceret i USA, England og Australien – men i Norden er der endnu ikke sat dato på, hvornår den nye højttaler vil kunne købes. Vi har forhørt os hos Apple, der (helt som forventet) ikke rigtigt vil udtale sig på nogen måder. En del af grunden til den langsommelige lancering er formentlig, at softwaren skal versioneres til de nordiske sprog. Det er formentlig også grunden til, at vi indtil videre kun har set den på markedet i engelsktalende lande.

Back to top button