×
Gadgets

Apple hæver hastigheden på trådløs opladning

Med iOS 11.2 bliver hastigheden på trådløs opladning forøget betragteligt på iPhone 8, 8 Plus og X

Apple lovede allerede ved lanceringen af de tre nye telefoner, at de ville sørge for, at den trådløse opladning ville få mere fart på end de 5 watt, de nye iPhones kunne lades med fra fødslen. Og det sker så allerede fra næste opdatering af iOS, kaldet 11.2 – det viser en ny beta, som Apple netop har frigivet.

Lader op til 50% hurtigere

Har du en af de nye iPhones vil du i fremtiden kunne lade den med 7,5 watt i stedet for blot de 5 – og det vil betyde en markant forbedring i hastigheden. Du skal dog ikke forvente, at det når op i nærheden af at lade med kabel – i sær ikke, hvis du bruger en iPad lader, som kan levere 15 watt.

Nye advarsler

Udover den hurtigere opladning er der også et par andre nyheder i iOS11.2. For eksempel får du nu en advarsel når du slår eksempelvis bluetooth til via kontrolcentret – i realiteten slår telefonen nemlig ikke helt bluetooth fra, den opretholder eksempelvis forbindelsen til Apple Watch. Det samme gør sig gældende for wifi, hvor funktionen ikke slukkes rigtigt, men blot afbrydes i en periode. Hvis du sidder i et fly er det jo rart at vide at du i stedet skal vælge flytilstand.

iOS 11.2 ventes frigivet inden for de nærmeste uger.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.