Gadgets

Apple hæver hastigheden på trådløs opladning

Med iOS 11.2 bliver hastigheden på trådløs opladning forøget betragteligt på iPhone 8, 8 Plus og X

Apple lovede allerede ved lanceringen af de tre nye telefoner, at de ville sørge for, at den trådløse opladning ville få mere fart på end de 5 watt, de nye iPhones kunne lades med fra fødslen. Og det sker så allerede fra næste opdatering af iOS, kaldet 11.2 – det viser en ny beta, som Apple netop har frigivet.

Lader op til 50% hurtigere

Har du en af de nye iPhones vil du i fremtiden kunne lade den med 7,5 watt i stedet for blot de 5 – og det vil betyde en markant forbedring i hastigheden. Du skal dog ikke forvente, at det når op i nærheden af at lade med kabel – i sær ikke, hvis du bruger en iPad lader, som kan levere 15 watt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nye advarsler

Udover den hurtigere opladning er der også et par andre nyheder i iOS11.2. For eksempel får du nu en advarsel når du slår eksempelvis bluetooth til via kontrolcentret – i realiteten slår telefonen nemlig ikke helt bluetooth fra, den opretholder eksempelvis forbindelsen til Apple Watch. Det samme gør sig gældende for wifi, hvor funktionen ikke slukkes rigtigt, men blot afbrydes i en periode. Hvis du sidder i et fly er det jo rart at vide at du i stedet skal vælge flytilstand.

iOS 11.2 ventes frigivet inden for de nærmeste uger.

Back to top button