fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Smugkig på Apples over-ear AirPods

Et sæt ikoner fra det kommende iOS 14 giver et smugkig på de rygtede over-ear hovedtelefoner med AirPods-funktioner.

Det er to år siden at det første gang rygtedes, at Apple ville lancere æble-brandede over-ear hovedtelefoner. Rygtet blev gentaget i februar, hvor den troværdige analytiker Ming-Chi Kuo hævdede, at de kommer på markedet i løbet af i år. Og nu er der så dukket ikoner op i en tidlig udgave af iOS 14 koden.

De to ikoner, der er gravet frem af 9to5Mac, bruges flere steder i styresystemet, eksempelvis i opladningsoversigten. De giver et rimeligt indtryk af, hvordan hovedtelefonerne vil se ud – ligesom de antyder, at der vil komme to udgaver; en sort / space grey og en hvid. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

9to5Mac forventer at de kommende over-ear hovedtelefoner vil være tættere beslægtet med AirPods end eksempelvis Beats-hovedtelefonerne, som Apple også står bag. Eksempelvis regnes det med, at hovedtelefonerne selv pause musikken, når man tager dem af.

Apple har allerede ladet AirPods-teknologi dryppe ned i Beats-produkter, blandt andet Beats Solo Pro, der har samme chip, aktive støjdæmpning og Transparency Mode som AirPods Pro. Solo Pro oplades via Lightning-stik.

Som nævnt er ikonerne fundet i iOS 14, der først frigives til september eller oktober. Det kunne tyde på, at de nye hovedtelefoner først vil se dagens lys derefter – måske i forbindelse med lanceringen af iPhone 12. 

Back to top button