×
Gadgets

Smugkig på Apples over-ear AirPods

Et sæt ikoner fra det kommende iOS 14 giver et smugkig på de rygtede over-ear hovedtelefoner med AirPods-funktioner.

Det er to år siden at det første gang rygtedes, at Apple ville lancere æble-brandede over-ear hovedtelefoner. Rygtet blev gentaget i februar, hvor den troværdige analytiker Ming-Chi Kuo hævdede, at de kommer på markedet i løbet af i år. Og nu er der så dukket ikoner op i en tidlig udgave af iOS 14 koden.

De to ikoner, der er gravet frem af 9to5Mac, bruges flere steder i styresystemet, eksempelvis i opladningsoversigten. De giver et rimeligt indtryk af, hvordan hovedtelefonerne vil se ud – ligesom de antyder, at der vil komme to udgaver; en sort / space grey og en hvid. 

9to5Mac forventer at de kommende over-ear hovedtelefoner vil være tættere beslægtet med AirPods end eksempelvis Beats-hovedtelefonerne, som Apple også står bag. Eksempelvis regnes det med, at hovedtelefonerne selv pause musikken, når man tager dem af.

Apple har allerede ladet AirPods-teknologi dryppe ned i Beats-produkter, blandt andet Beats Solo Pro, der har samme chip, aktive støjdæmpning og Transparency Mode som AirPods Pro. Solo Pro oplades via Lightning-stik.

Som nævnt er ikonerne fundet i iOS 14, der først frigives til september eller oktober. Det kunne tyde på, at de nye hovedtelefoner først vil se dagens lys derefter – måske i forbindelse med lanceringen af iPhone 12. 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.