×
Apple TV+Tophistorie

Apple TV er flyttet ind på Google TV

Nu kan du installere Apple TV app'en på den seneste Google Chromecast, komplet med Google Assistant-understøttelse.

Tilbage i december meddelte Google, at Apple TV app’en ville flytte ind i den seneste Chromecast – den med det lange navn Chromecast with Google TV. Nu er den klar til at blive hentet ned, skriver Google på deres blog.

Apple TV app’en giver Chromecast-ejerne mulighed for at tilgå Apple TV+ streamingtjenesten, ligesom det er muligt at se købte og lejede film fra iTunes.

Heldigvis er Apple og Google gået hele vejen og har integreret Google Assistant i app’en, så man kan bruge stemmen til at søge i Apples univers. Dog kun i USA i første omgang, men den rulles ud globalt i løbet af de næste måneder, skriver Google:

“Med Google TV i USA kan du gennemse Apple Originals i dine personlige anbefalinger og søgeresultater. Og med Google Assistant kan du også bruge din stemme til at bede Google om at åbne Apple TV-app’en eller afspille en Apple Original-titel. Hvis du ikke er klar til at se med det samme, kan du føje Apple Originals til din overvågningsliste. Disse funktioner rulles ud globalt i de kommende måneder.”

Chromecast with Google TV er underligt nok ikke til salg gennem Googles offcielle salgskanaler herhjemme. Men adskillige butikker har alligevel valgt at tage den hjem fra udlandet – senest har Bilka fået den på hylderne.

Ud over at være tilgængelig på Chromecast er Apple TV app’en også tilgængelig på en række smart-tv-modeller (blandt andet fra LG og Samsung) – og Android-baserede fladskærme fra Sony.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.