Apple TV+Tophistorie

Apple TV er flyttet ind på Google TV

Nu kan du installere Apple TV app'en på den seneste Google Chromecast, komplet med Google Assistant-understøttelse.

Tilbage i december meddelte Google, at Apple TV app’en ville flytte ind i den seneste Chromecast – den med det lange navn Chromecast with Google TV. Nu er den klar til at blive hentet ned, skriver Google på deres blog.

Apple TV app’en giver Chromecast-ejerne mulighed for at tilgå Apple TV+ streamingtjenesten, ligesom det er muligt at se købte og lejede film fra iTunes.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Heldigvis er Apple og Google gået hele vejen og har integreret Google Assistant i app’en, så man kan bruge stemmen til at søge i Apples univers. Dog kun i USA i første omgang, men den rulles ud globalt i løbet af de næste måneder, skriver Google:

“Med Google TV i USA kan du gennemse Apple Originals i dine personlige anbefalinger og søgeresultater. Og med Google Assistant kan du også bruge din stemme til at bede Google om at åbne Apple TV-app’en eller afspille en Apple Original-titel. Hvis du ikke er klar til at se med det samme, kan du føje Apple Originals til din overvågningsliste. Disse funktioner rulles ud globalt i de kommende måneder.”

Chromecast with Google TV er underligt nok ikke til salg gennem Googles offcielle salgskanaler herhjemme. Men adskillige butikker har alligevel valgt at tage den hjem fra udlandet – senest har Bilka fået den på hylderne.

Ud over at være tilgængelig på Chromecast er Apple TV app’en også tilgængelig på en række smart-tv-modeller (blandt andet fra LG og Samsung) – og Android-baserede fladskærme fra Sony.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button