GadgetsTophistorie

Chromecast og Apple TV smelter [næsten] sammen

Sådan da. Google meddeler nemlig at det snart bliver muligt at installere Apple TV app'en på den nye Chromecast med Google TV.

Snart behøver man ikke at vælge mellem Google Chromecast og Apple TV. De to selskaber fortsæter nemlig forbrødringen, der startede med integrationen af Apple Music i Googles intelligente højttalere. Nu meddeler Google i et blogindlæg, at det inden længe bliver muligt at installere Apple TV app’en på Chromecast med Google TV.

Apple har det seneste års tid gjort sig umage for at sprede både Apple TV app’en og AirPlay-teknologien på konkurrenternes enheder og nu er turen altså kommet til den nye Chromecast med Google TV-dongle, der blev lanceret i slutningen af september.

“Med tilføjelsen af Apple TV app’en har Chromecast med Google TV-brugere adgang til Apple TV+. Dette gør Chromecast med Google TV til en af de eneste streaming-enheder med alle de store videoabonnementer,” skriver Google.

Ud over adgang til Apples streamingtjenester giver app’e også adgang til at købe og leje film i iTunes Store – og har man allerede købt film hos Apple, kan de også tilgås via Chromecast fremover.

Ifølge Google bliver Apple TV app’en tilgængelig “tidligt næste år”. De fortæller også, at der kommer endnu flere enheder, der er “powered by Android TV” i fremtiden.

Chromecast med Google TV-donglen er ikke til salg i Danmark via de officielle kanaler endnu. I skrivende stund kan den købes i USA, Tyskland, England, Frankrig, Irland, Italien, Spanien, Canada og Australien.  Google har meddelt, at Sverige er med i anden bølge i sommeren 2021, men det er uvist om Danmark også er med der.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.