×
TeknologiTophistorie

Apple viser interesse for Manchester United

Ifølge avis overvejer Apple at købe den engelske fodboldklub Manchester United, der er sat til salg af de nuværende ejere.

Engelsk avis hævder, at Apple går med seriøse overvejelser om at købe fodboldklubben Manchester United. Den hæderkronede engelske klub, der har Christian Eriksen på holdet, er sat til salg af sine nuværende ejere.

Manchester United har siden 2005 været ejet af den amerikanske milliardær Malcolm Glazer. Hans forhold til klubbens fans er på frysepunktet og han ønsker derfor at sælge.

Ifølge den engelske avis Daily Star er et konsortium fra Saudi Arabien en potentiel køber. Men i dag skriver avisen, at selveste Apple har vist interesse for at overtage klubben.

“Den amerikanske milliardær vil sælge klubben til højestbydende – og chefer for Apple har udtrykt interesse i at diskutere en potentiel aftale,” skriver avisen. De fortsætter:

“Det californiske firma har ingen erfaring med at eje en fodboldklub på størrelse med Manchester United. Men administrerende direktør Tim Cook er ivrig efter at udforske de muligheder, det kan give at eje United. Han vil arrangere samtaler med de banker, der er udpeget til at overvåge salget.”

Avisen angiver ingen direkte kilder, men mener også at vide, at Tim Cooks planer omfatter finansiering af et topmoderne stadion, der ville blive betragtet som det bedste i verden.

Apple har på TV+ tjenesten haft stor succes med serien Ted Lasso, om en amerikansk fodboldtræner, som flytter til England for at træne en fodboldklub.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.