×
Disney+StreamingTophistorie

Nu kommer der fodbold på Disney+

Disney+ vil vise fodbold. De har sikret sig rettighederne til UEFA Europa League og UEFA Conference League tre år frem.

Abonnenter hos Disney+ får i løbet af de næste tre år mulighed for at se fodbold. Faktisk mere end 340 live-streamede kampe – om året. Tjenesten har nemlig sikret sig rettighederne til UEFA Europa League og UEFA Conference League fra 2024/2025-sæsonen indtil slutningen af 2026/27-sæsonen.

Kampene bliver live-streamet eksklusivt på Disney+ i Danmark og vil være inkluderet for kunder uden nogen form for ekstra betaling, oplyser Disney.

Nøglekampe vil inkludere studieoptakt til kampene, kommentatorer og ekspertanalyser.

– Vi har stor erfaring indenfor sport gennem vores sportskanal ESPN og er dedikerede til at skabe produktioner af høj kvalitet for spillerne, fansene og vores kunder på Disney+, lover Hans van Rijn, der er adm. direktør for The Walt Disney Company Nordic & Baltic.

UEFA Europa League og UEFA Conference League består af 342 kampe og 72 klubber, der konkurrerer på tværs af gruppespil og knockoutfaser, fordelt over i alt 19 kampuger. Der vil være tre danske hold med i puljen – to i Conference League og et enkelt i Europa League.

– Disse ligaer er de internationale fodbold-turneringer med flest danske hold og flest danske spillere. Vores mål er at have det bedste tilbud til de fans og fangrupper, som er passionerede om fodbold, mens vi på samme tid ønsker at udbrede turneringerne til et større publikum i Danmark og åbne dem op for en ny generation af fans og tilhængere, siger Hans van Rijn.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.