×
Apple TV+Tophistorie

Apple skal betale procenter til Lionel Messi

Fodboldstjernen skal angiveligt have procenter hver gang der kommer en ny abonnent på Apple-fodboldkanalen MLS Season Pass.

Den argentinske fodboldstjerne Lionel Messi skifter til den amerikanske MLS-klub Inter Miami, som David Beckham er medejer af. Ifølge ESPN kan det blive dyrt for Apple. Hvorfor? Fordi der i kontraktudkastet står, at Messi skal have procenter hver gang Apple får en ny abonnent på deres MLS Season Pass.

Alle kampe i den amerikanske MLS liga streames live via Apple TV+. Det er en del af en ti-årig aftale mellem Apple og MLS, der blev indgået sidste år.

At få Lionel Messi til den amerikanske liga er et scoop, der nok skal trække seere til. Hans popularitet kan hjælpe med at trække abonnenter i folden – og det skal Apple altså ikke have gratis.

Et MSL Season Pass koster i øjeblikket 139 kroner om måneden, men det er en nedsat pris for resten af sæsonen. Hvad det kommer til at koste i næste sæson, hvor Messi løber på grønsværen, er uvist.

MLS, Major League Soccer, skriver på Twitter, at kontrakten endnu ikke er underskrevet.

“Vi er glade for, at Lionel Messi har udtalt, at han har til hensigt at slutte sig til Inter Miami og Major League Soccer denne sommer. Selvom der stadig arbejdes på at færdiggøre en formel aftale, ser vi frem til at byde velkommen til en af de bedste fodboldspillere gennem tiderne i vores liga.”

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.