×
Apple TV+Tophistorie

Premier League-fodbold på Apple TV+?

Ifølge engelsk avis planlægger Apple TV+ at købe rettighederne til at streame fodboldkampe fra Premier League.

Apple TV+ abonnenter kan måske snart glæde sig til at se foldboldkampe fra den bedste engelske række. Ifølge avisen Daily Mail planlægger Apple nemlig at byde på rettighederne til at streame kampene fra Premier League.

P.t. er det Sky Sports og BT Sport, der har rettighederne, men den aftale udløber i 2025. Budkrigen starter allerede senere i år, fortæller avisen. De mener, at Apples pengetank er en alvorlig udfordrer for Sky, der har haft Premier League-rettighederne siden 1992.

Om der er sandhed i rygtet må vise sig, men Apple TV+ har vist en stigende interesse for sport generelt og foldbold i særdeleshed. Sidste år indgik tjenesten en eksklusivaftale, der betyder, at Apple TV+ har eneret på at vise fodboldkampe fra den amerikanske MLS-liga de næste ti år.

En af de mest populære serier på Apple TV+ er Ted Lasso, der handler om en fodboldtræner. Og forleden havde tjenesten premiere på dokumentaren The War for Football, der handler om drømmen om den europæiske superliga.

Skulle Apple TV+ få rettighederne på engelske fodboldkampe, vil de med stor sandsynlighed blive solgt på abonnement. Sådan er det gjort med MLS-liga kampene, der kan ses, hvis man køber et såkaldt Season Pass for 99 dollars.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.