GadgetsTophistorie

Apple Watch 7 får iPad Pro-design

Apple Watch 7, der kommer til efteråret, får ifølge rygterne det største redesign nogensinde. Væk er runde kanter og ind med iPod Pro-design.

Til trods for, at der er kommet nye modeller hver eneste år siden lanceringen i 2015, har Apple Watch lignet sig selv gennem alle årene. Men med Apple Watch 7, der forventes til efteråret, er der lagt i kakkelovnen til væsentlige forandringer. Nu skal designsproget fra iPad Pro og iPhone 12’erne føres over på uret, så væk med de bløde former og ind med mere ‘kant’.

Det mener i hvert fald rygtesmeden Jon Prosser, der ifølge ham selv har fået fingre i blueprints af Apple Watch 7 og fået modelleret computerbillederne der kan ses ovenfor.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Netop designet på Apple Watch har gennem alle årene delt vandene. Ikke alene fordi Apple har valgt et kvadratisk design til uret, men de runde former har også – i nogens øjne – givet uret et lidt for feminint udtryk. Det kvadratiske design bibeholdes, men kanterne er mere skarpe, så uret nu falder mere i tråd med resten af Apples portefølje.

Ifølge Prosser kommer Apple Watch 7 også i en ny farve, nemlig den grønne, der også pryder AirPods Max-hovedtelefonerne (læs vores anmeldelse her).

Prosser er normalt en forholdsvis troværdig rygtesmed, og hans påstand bakkes op af en anden pålidelig rygtesmed, Ming-Chi Kuo, der allerede sidste år hævdede, at årets aftapning af Apple Watch ville få et markant anderledes design.

Prosser kaster små brødkrummer ud i sin Genius Bar-podcast, der kan ses herunder. Her antyder han også at der udvikles på et nyt, magnetisk AirTag-tilbehør, men kommer ikke nærmere ind på hvad det er.

Hvad synes du om det nye design? Kan det ‘lokke’ dig til at gå med at Apple Watch? Fortæl din mening i kommentarfeltet nedenfor ..

Artiklen fortsætter efter annoncen

Back to top button