Apple TV+Tophistorie

Jon Stewart annoncerer nyt show på Apple TV+

Apple TV+ og den tidligere vært på The Today Show, Jon Stewart, går sammen om at lave en ny programserie på tjenesten.

Hvis du stadig lider en smule over savnet af Jon Stewart på The Daily Show, skal du måske snart have pungen op for at investere i et abonnement på Apple TV+. I hvert fald har komikeren netop afsløret, at han har gang i et større projekt, der snart får premiere på streamingtjenesten.

Behandler enkeltstående emner

Konceptet for det nye program ligger sig i tråd med eksempelvis Last Week Tonight med John Oliver, hvor et enkelt emne behandles i dybden. Udover det er der ikke mange detaljer om programmet, og det vides heller ikke med sikkerhed, hvornår det dukker op på Apple TV+. Det er dog afsløret, at programmet ikke får en fast “premiere dag”, så det bliver ikke et ugentligt show. Jon Stewart og Apple har også fortalt, at aftalen imellem de to strækker sig over flere år, så vi kan forvente rigtigt meget Jon Steward på tjenesten over de næste par år.

Kommer også som podcast

Udover tv-programmet kommer også en podcast, der skal følge op på programmet. Det er dog ikke klart, om Jon Stewart også skal være vært på podcasten. Kombinationen af tv-serie og podcast er noget, Apple tidligere har været inde på vil være en mulighed for at promovere deres relativt nye streamingtjenester.

Kan hjælpe Apple TV+

John Stewart var en utroligt populær talkshowhost mens han havde “The Daily Show”, noget Trevor Noah der overtog efter ham har haft svært ved at leve op til, selv om han da også har fået en ganske stor fanskare. Jon Steward har dog ikke kun haft indflydelse på det ene program – han var også en meget stor del af andre komikeres karriere – for eksempel er det ham, der “fandt” Steven Colbert og flere andre, der efterfølgende har fået deres egne shows rundt om på amerikanske kanaler og tjenester.

Apple TV+ koster 39 kr. om måneden, og er dermed en af de billigste tjenester. Du kan finde Apple TV+ her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.