fbpx

 

 

 

 

Gadgets

AirPlay 2 forsinket igen, igen?

Apple har fjernet understøttelsen for AirPlay 2 fra de seneste betaversioner af iOS og tvOS, hvilket tyder på, at teknologien bliver yderligere forsinket.

Apple har fjernet understøttelsen for AirPlay 2 fra de seneste betaversioner af iOS og tvOS, hvilket tyder på, at multirumsfunktionerne er udsat til et senere tidspunkt – muligvis til lanceringen af iOS 12 til september. Det var ellers forventet, at AirPlay 2 ville blive lanceret sammen med iOS 11.3.

Ingen stereofunktion til HomePod

Uden AirPlay 2 får ejere af Apples nye HomePod, der endnu ikke er lanceret herhjemme, heller ikke mulighed for at koble to HomePods sammen i en stereoopsætning. HomePod er nærmest bygget til AirPlay 2 multirums- og stereofunktioner, så det ville have givet mening om teknologien blev lanceret nogenlunde samtidig som højttaleren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Men noget må give Apple problemer siden teknologien er helt fjernet.

Annonceret sidste sommer

AirPlay 2 er den første store opdatering af Apples lukkede musiksystem siden lanceringen for syv år siden. Ud over at tilbyde både stereoopsætning til HomePod og multirumsfunktionalitet generelt, er AirPlay 2 blevet mere stabilt, ligesom AirPlay 2-enheder vil dukke op i Hjem-app’en på iPhone og iPad.

Opdateringen af AirPlay blev annonceret under sidste sommers World Wide Developer Conference, WWDC, i juli måned, hvor også HomePod blev præsenteret. Apple har aldrig lovet et specifikt tidspunkt for lanceringen, men bare sagt, at den kommer “i løbet af året”.

Vi venter utålmodigt videre …

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button