×
Gadgets

Apps til iPhone og iPad bliver dyrere i Danmark

Skynd dig at købe ind i App Store, hvis du ikke vil blive ramt af de prisstigninger, som Apple har varslet i både Danmark, Mexico og alle landene i Eurozonen.

Søndag den 6. maj stiger priserne i alle markeder nemlig med cirka 10% i alle kategorier, hvilket vil sige, at mindsteprisen, som i øjeblikket er på 8 kroner for en app, formentlig vil stige til 9 kroner. Og så fremdeles.

I Eurozonen er laveste pris for en app i øjeblikket 99 cent, hvilket stiger til 1,09 euro.

Ifølge Macrumors begrunder Apple prisstigningerne med ændringer i valutakurser. In-app abonnementer, som fornyes automatisk, berøres ikke af prisændringen.

Apple har ikke offentliggjort de nye danske priser endnu, men det franske medie iPhoneAddict har delt nedenstående billede, som viser de nye Euro-priser i alle priskategorier.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.