fbpx

 

 

 

 

Gaming

Assassin’s Creed Origins er stadig ikke piratkopieret

Efter en måned på gaden, er det stadig ikke lykkedes pirater og hackere at fjerne beskyttelsen på spillet

‘Assassin’s Creed Origins’ har piratbeskyttelse, der stadig holder efter en måned.
Den seneste tid har ellers været en hård periode for beskyttelsen til PC-spil.
‘Middle Earth: Shadow of War’ blev piratkopieret på en dag. ‘Resident Evil 7’ tog fem dage at kopiere, hvilket var ny rekord på daværende tidspunkt. ‘Sonic Mania’ tog en uge, og ‘Mass Effect Andromeda’ tog under to uger.

‘Assassin’s Creed Origins’ har dog ikke travlt med at være med i klubben. Efter en måned på gaden, er spillet stadig beskyttet i en kombination af Denuvo og VMProtect, som DSOGaming skriver.

Artiklen fortsætter efter annoncen

To-lags beskyttelse gør forskellen

Der er én specifik ting, som spillet gør meget anderledes, end de andre nævnt i begyndelsen. Spillet har nemlig to lag af kopibeskyttelse. De andre spil bruger kun Denuvo, hvorimod ‘Assassin’s Creed’ kombinerer beskyttelsen med VMProtect. Det skulle eftersigende gøre det meget sværere for pirater og hackere at fjerne beskyttelsen og åbne spillet. Selvom at man skulle bryde igennem det første lag, så bliver man ramt af det andet.

Kan sløve computeren betragteligt

Det skabte en del røre, da spillet kom ud, da nogle hævdede, at dobbeltbeskyttelsen havde en negativ indflydelse på spillets ydeevne. Dette benægtede Ubisoft dog på det tidspunkt. Men det er stadig et omstridt emne, hvoraf nogle mener, at beskyttelsen kan bruge helt op til 40% af CPU-kraften, hvilket betyder, at der er meget mindre til spillet – selv på highend computere.

DSOGaming påpeger også, at udover VMProtect, bruger ‘Assassin’s Creed’ en ny version af Denuvo, der også bliver brugt i ‘Sonic Forces’, ‘Injustice 2’, ‘Football Manager 2018’, ‘Need for Speed Payback’ og ‘Star Wars Battlefront 2’. Og som det er lige nu, er alle disse spil stadig ikke piratkopieret.

Uanset hvad, ser det ud til, at vi kommer til at se meget mere til denne type beskyttelse i fremtiden, da den ser ud til at virke efter hensigten.

 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button