Gaming

Ubisoft giver to klassiske spil væk i december

Ubisoft er i gavehumør, og de fejrer to jubilarer ved at lade fans downloade 'Assassin's Creed IV Black Flag' og 'World in Conflict' gratis

Det er ti år siden, at det anerkendte strategispil ‘World in Conflict’ blev lanceret. Derfor lader Ubisoft fans verden over downloade spillet ganske gratis, via deres egen tjeneste Uplay – desuden følger udvidelsen Soviet Assault med. Spillet kan hentes fra den 4.-11. december.
Derudover er det ti år siden, at det første ‘Assassin’s Creed’ ramte butikshylderne, og Ubisoft lader derfor ligeledes  fans hente ‘Assassin’s Creed IV Black Flag’ uden beregning fra den 12.-18. december.

Så snart spillene er hentet fra Uplay, er de til evigt eje.

Fra invadering af USSR til sejlads på det Caribiske hav

‘World in Conflict er et strategispil, der foregår i slutningen af 1980’erne, hvor en økonomisk krise og manglende bistand får Sovjetunionen til at invadere USA. Det sætter gang i 3. Verdenskrig, og du har nu jobbet som amerikansk officer, hvor du skal sørge for at få koordineret alle dine tropper, så fjenden mod øst kan nedkæmpes.

I ‘Assassin’s Creed IV Black Flag’ er du piraten Edward Kenway, der forsøger at skabe sig et navn på det Caribiske Hav. Du sejler dit skib blandt øerne på jagt efter røverier, fjendefartøjer, og hvor du også skal dykke under bølgerne efter tabte skatte. Du bliver involveret i konflikterne om ære, og så opdager du også din forbindelse til seriens ældgamle kamp mellem lejemorderne og ridderne.

 

Tommy Brandt

Tommy studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og når hovedet ikke er begravet i bøgerne, foregår det meste af tiden foran computeren - hvor der games i stor stil. Det er især fps-spil som Battlefield og Counter Strike, der bliver brugt tid på, men også action-spil som Diablo 3 har kostet hundredvis af timer foran skærmen. Når der skal socialiseres med andre, nyder han at spille FIFA på konsol med vennerne.

Skriv et svar

Close

Du bruger en Adblocker

Vi lever af annoncer, så overvej venligst at slå din adblocker fra.