×
Gadgets

Asus VivoWatch rammer Danmark i næste uge

Asus melder her til morgen ud, at deres seneste smartwatch, Asus VivoWatch, lanceres i Norden – det skulle være at finde i butikkerne allerede i næste uge. I forhold til Asus tidligere smartwatch er VivoWatch voldsomt sportsfikseret. Det hjælper dig med at holde styr på din træning, dine præstationer og dit helbred.

Men det store truthorn i forbindelse med VivoWatch er de ti dages batterilevetid. Det er alligevel en snas, når man sammenligner med f.eks. Apple og Samsungs smartwatches, der helst skal lades op hver gang man sover. Det skal VivoWatch ikke. Tværtimod arbejder uret videre, mens du sover, idet uret måler din søvnkvalitet.

Asus VivoWatch har endda et såkaldt “Happiness index”, der giver dig en overordnet status på dit liv, der blandt andet et baseret på hvor meget du bevæger dig og hvor godt du sover.

Deruodver byder VivoWatch på:

  • Optisk puls måler – måler pulsen under både træning og afslapning.
  • Skridttæller – sæt dagligt mål og få besked, når det er opnået.
  • Kalorietæller – måler fysisk aktivitet og puls i løbet af dagen for at estimere kalorieforbrug.
  • UV-indikator – Asus VivoWatch holder øje med solens UV-stråler i realtid og advarer hvis niveauet bliver for højt.

VivoWatch er kompatibelt med både iPhone og Android-telefoner, og kan forbindes til dem via Bluetooth. Brugerfladen på uret er Asus egen KoodOS-brugerflade. Vejledende pris er på 1.090 kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.