Gadgets

Her er årsagerne til at brugerne skifter fra Android til iPhone

... og omvendt.

Ak ja, den evige kamp mellem iOS og Android. Nu har amerikanske PC Mag lavet en undersøgelse af, hvad der får brugerne til at skifte fra Android til iPhone – og visa versa. Ud af 2.500 adspurgte har 29 procent skiftet fra den ene lejr til den anden. 11 procent skiftede fra Android til iOS, mens de øvrige 18 procent skifte iPhone ud med en Android-telefon. Den primære årsag? Prisen.

Flest skifter til Android

29 procent af de brugere som skiftede iOS ud med Android begrundede skiftet med “bedre priser”, mens 11 procent sagde at de skiftede Android ud med iOS af samme årsag. Seks procent af de brugere, der skiftede fra iOS til Android, begrundede det med “flere apps” på Android-platformen, mens bare fire procent af Android-til-iOS-skifterne bruger samme begrundelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Android tog også føringen i kundeservice. Fem procent af dem der skiftede iOS ud med Android gjorde det på grundlag af “bedre kundeservice”, mens den kun tre procent skiftede den anden vej på det grundlag.

Bedre brugeroplevelse

Næsten halvdelen af dem, der skiftede fra Android til iOS – 47 procent – gjorde det ud fra begrundelsen, at iOS er “mere brugervenligt”. 30 procent forlod iOS til fordel for Android med samme begrundelse.

iOS er også populær på grund af bedre funktioner, såsom kamera og design, og hurtigere software-opdateringer.

Herunder en grafisk sammenfatning af undersøgelsen fra PC Mag:

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.