Pixel
Gaming

‘Fortnite Battle Royale’ kommer til iOS og Android

Efter at populariteten til Fortnite Battle Royale bare er steget uge for uge, har Epic Games nu bekræftet, at det yderst populære spil kommer til mobile enheder

Epic Games har meddelt, at Fortnite Battle Royale kommer til iOS og Android med cross-play og cross-progression support.

At spillet er yderst populært ses også tydeligt, da næsten 5.000 års Fortnite er blevet set og streamet på Twitch på bare to uger. Det er også bekræftet, at Fortnite Battle Royale er det mest sete og streamede spil på Twitch.

Bliver det samme som pc- og konsolversionen

Epic Games lover, at Fortnite på mobile enheder bliver det samme spil som deres pc- og konsolbrødre, herunder de samme ugentlige opdateringer, baner, indhold og gameplay.

“Vi tror på, at dette er fremtiden for spil. Det samme spil på alle platforme med konsolkvalitets grafik og handling. Spil når du vil, hvor du vil,” skriver Epic Games i deres meddelelse.

Derudover har Epic Games afsløret, at Fortnite Battle Royale vil understøtte både cross-play og cross-progression mellem PlayStation 4, Windows, Mac, iOS og til sidst Android.

Ingen bekræftet dato endnu

Der er ingen bekræftet dato for Fortnite Battle Royale’s mobile udgivelse og intet ord om, hvorvidt det vil være gratis som dets konsol- og pc-modparter.

I mellemtiden kan du tilmelde dig en invitationsbegivenhed på iOS fra mandag den 12. marts. Supporten til Android tager dog ekstra måneder. For flere detaljer klik her.

Tommy Brandt

Tommy studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og når hovedet ikke er begravet i bøgerne, foregår det meste af tiden foran computeren - hvor der games i stor stil. Det er især fps-spil som Battlefield og Counter Strike, der bliver brugt tid på, men også action-spil som Diablo 3 har kostet hundredvis af timer foran skærmen. Når der skal socialiseres med andre, nyder han at spille FIFA på konsol med vennerne.

En kommentar

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.