×
Gaming

‘Fortnite Battle Royale’ kommer til iOS og Android

Efter at populariteten til Fortnite Battle Royale bare er steget uge for uge, har Epic Games nu bekræftet, at det yderst populære spil kommer til mobile enheder

Epic Games har meddelt, at Fortnite Battle Royale kommer til iOS og Android med cross-play og cross-progression support.

At spillet er yderst populært ses også tydeligt, da næsten 5.000 års Fortnite er blevet set og streamet på Twitch på bare to uger. Det er også bekræftet, at Fortnite Battle Royale er det mest sete og streamede spil på Twitch.

Bliver det samme som pc- og konsolversionen

Epic Games lover, at Fortnite på mobile enheder bliver det samme spil som deres pc- og konsolbrødre, herunder de samme ugentlige opdateringer, baner, indhold og gameplay.

“Vi tror på, at dette er fremtiden for spil. Det samme spil på alle platforme med konsolkvalitets grafik og handling. Spil når du vil, hvor du vil,” skriver Epic Games i deres meddelelse.

Derudover har Epic Games afsløret, at Fortnite Battle Royale vil understøtte både cross-play og cross-progression mellem PlayStation 4, Windows, Mac, iOS og til sidst Android.

Ingen bekræftet dato endnu

Der er ingen bekræftet dato for Fortnite Battle Royale’s mobile udgivelse og intet ord om, hvorvidt det vil være gratis som dets konsol- og pc-modparter.

I mellemtiden kan du tilmelde dig en invitationsbegivenhed på iOS fra mandag den 12. marts. Supporten til Android tager dog ekstra måneder. For flere detaljer klik her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.