fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Både Telia og Telenor klar med eSim i Norge

Men stadig ikke noget nyt om Danmark.

Både Telenor og Telia kan fra og med i dag tilbyde norske kunder 4G-udgaven af Apple Watch Series 4, som fungerer med eSim. Som vi skrev om i sidste uge er Telenor også klar til eSm på Apple Watch i Sverige. Underligt nok har ingen af selskaberne, på trods af, at de opererer på tværs af Skandinavien lanceret samme mulighed for danskere. Herhjemme er det stadig kun teleselskabet 3 der tilbyder muligheden.

– Vi har i Telia Danmark endnu ikke en dato fastsat, men er fortsat i tæt samarbejde med Apple om, hvornår vi kan have e-sim klar til vores kunder i det nye år, fortæller kommunikationschef hos Telia Danmark, Julie Nilsson til iNPUT.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Heller ikke Telenor kan fortælle om sine konkrete planer. I sidste uge sagde selskabet til iNPUT:

– eSim er et højt prioriteret område, som vi selvfølgelig kommer til at tilbyde vores kunder. I øjeblikket arbejder vi sammen med vores strategiske partner for at blive klar til at tilbyde eSim og eSim produkter til vores kunder. På nuværende tidspunkt kan vi dog ikke melde en konkret tidshorisont ud, siger Kirsten Grumstrup fra Telenors danske presseafdeling.

Dermed begynder biledet at blive noget broget. Her er et overblik:

  • Danmark: Teleselskabet 3
  • Sverige: Telenor
  • Norge: Telenor og Telia

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button