Teknologi

Fremgang for alle konkurrenter. Men hvad med TDC selv?

Telia, Telenor og teleselskabet 3 har alle scoret nye kunder i årets første tre måneder. Nu venter vi på tallene fra TDC.

Telenor har fået stoppet hullet. Efter to år med konstant kundesivning viser selskabets seneste kvartalsregnskab, at der er kommet fem tusinde nye mobilkunder i folden. Det er første gang siden 2017, at Telenor kan melde om en stigning i mobilabonnementerne.  

Og Telenor er ikke alene. Også telelselskaberne 3 og Telia kan melde om kundetilgang i årets første kvartal. Telia har fået hele 23.000 nye mobilkunder mens teleselskabet 3 har fået 21.000 nye kunder fra 1. januar til og med marts måned.

Tilsammen har de tre selskaber altså fået knapt 50.000 nye mobilkunder – og det er endda i et vigende marked; I 2019 ‘forsvandt’ der 20.000 mobilkunder fra de fire store selskaber, der dominerer markedet.

TV: Udviklingen i kunder de seneste fem kvartaler. TH: Fordelingen af kunder per 1. januar 2020.

Det bliver interessant at se, hvor mange af de nye kunder der skyldes øget mobilt internet til hjemmekontorerne i forbindelse med COVID-19-krisen og hvor mange kunder det er lykkes de tre konkurrenter at “stjæle” fra TDC.

TDC offentliggør, som det sidste af de fire store teleselskaber, sit kvartalsregnskab den 7 maj.

TDC er stadig – med margen – det største teleselskab i Danmark. Ved udgangen af 2019 havde TDC 2,75 millioner privat- og erhvervskunder. Telenor er fortsat nummer to med 1,63 millioner kunder, men bides i haserne af både Telia og teleselskabet 3, der havde henholdsvis 1,43 og 1,42 millioner mobilkunder.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.