Teknologi

Telia og Telenor bløder fortsat kunder

De seneste årsregnskaber viser, at både Telia og Telenor mister mobilkunder. Værst ser det ud for Telenor, der har smidt 62.000 kunder.

Telenor har i særdeleshed haft et svært år. Selskabets årsregnskab viser, at ikke mindre end 62.000 kunder har forladt Telenor i løbet af 2019. Telia svandt ligeledes ind og mistede 16.000 mobilkunder i årets løb. Teleselskabet 3 har derimod fremgang; I alt voksede 3 med 92.000 nye kunder i 2019, hvilket er en stigning på 7 procent.

Det voldsomme kundefald hos Telenor skyldes primært udfasning af Staten-kunder og var værst i starten af året. I årets sidste kvartal tabte Telenor ”kun” 15.000 mobilkunder, skriver de i en pressemeddelelse.

Teleselskabet 3 kunne i sidste uge fortælle, at de fortsat vokser. Alene i fjerde kvartal kunne 3 og budget-selskabet Oister oprette telefonnumre til 18.000 nye kunder. Det har bragt den samlede kundebase op på 1.423.000 fortæller selskabet.

Ud fra de seneste tal er TDC stadig den største af dem alle med i omegnen af 1,9 millioner private mobilkunder og 800.000 erhvervskunder. Trods sit store kundetab beholder Telenor sin andenplads med sine 1,6 millioner kunder. Tredjepladsen deles af Telia og 3 der hver har omkring 1,4 millioner mobilkunder.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.