×
Apple TV+Tophistorie

Band of Brothers får efterfølger på Apple TV+ – hovedpersonerne afsløret

Steven Spielberg og Tom Hanks står bag en ny Band of Brothers efterfølger på Apples streamingtjeneste

I slutningen af 2019 kom det frem, at en af de mest roste tv-serier de seneste årtier er HBO’s Band of Brothers får en efterfølger. Serien kommer dog ikke til at få premiere på HBO, men derimod på AppleTV+ – Apples indtil videre lidt uimponerende streamingtjeneste som til gengæld også følger med gratis til de fleste Apple-enheder.

Seriens to hovedpersoner er netop afsløret som henholdsvis Austin Butler og Cullum Turner, kendt fra henholdsvis “Once Upon a Time in Hollywood” og “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald,” får altså noget at leve op til i den kommende serie.

Band of Brothers – i luften

Serien får navnet Masters of the Air, og følger to unge mænd der kæmper i luften imod tyskernes Luftwaffe under 2. verdenskrig. Serien er skrevet af den samme forfatter der skrev manuskript til Bands of Brothers, John Orloff. Serien bliver på i alt 10 episoder og er baseret på Donald L. Miller’s bog “Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi Germany”.

Spielberg bliver hos Apple

Det er den anden serie, Spielberg har produceret for AppleTV+ – den første var “Amazing Stories”, der blev lanceret sammen med tjenesten, men samarbejdet har hele tiden været tænkt til at vare længere, hvilket Masters of the Air er beviset på.

Hvornår serien får premiere er der endnu intet nyt om.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.