Apple TV+

Apple TV+ bestiller opfølger til Band of Brothers

Apple har bedt sit eget filmselskab om at lave en opfølger til HBO’s populære serie Band of Brothers. Masters of Air får naturligvis premiere på Apple TV+.

Godt nyt til alle os, der var begejstrede for den efterhånden halvgamle HBO-serie Band of Brothers. Apple har bedt sit in-house filmselskab om at lave en efterfølger til WW2-dramaet i form af en nye serie ved navn Masters Of Air. Det fortæller Hollywood Reporter.

Det er ikke første gang den populære serie får en efterfølger; i 2010 lancerede HBO The Pacific, der handlede om USA’s krog mod japanerne i Stillehavet. Den blev dog knapt så populær som sin forgænger. 

Den nye serie, Masters Of Air, vil blive vist på Apple TV+ og Apple har angiveligt bestilt serien med ni episoder. Ligesom de første to bliver serien produceret af Steven Spielberg, Tom Hanks og Gary Goetzman.

Hvor Band Of Brothers havde fokus på en gruppe sldtaer, der drog til Europa for at være med under D-dag, vil den nye serie følge Eigth Air Force – kendt som mændene fra the Mighty Eight. Enheden var instrumental i den strategiske bombning af Tyskland i slutningen af Anden Verdenskrig.

Apple TV+ lancereres den 1. november, men der går nok et par år inden de bliver klar med Masters Of Air

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.