Pixel
Gadgets

Det er ikke bare dig: Batteriproblemer efter iOS 11.4-opdatering

Apples seneste iOS-opdatering giver angiveligt batteriproblemer på iPhone.

Et stigende antal iPhone-ejere har på Apples supportforum klaget over batteriproblemer efter at have opdateret til iOS 11.4. Problemet er, at batterilevetiden på deres telefon er blevet decimeret, selv om telefonen er på standby.

batteriproblemerFlere brugere hævder, at Internetdeling tager 50 procent af batteriet, selv om funktionen slet ikke har været tændt. En bruger skriver videre, at han bliver nødt til at oplade telefonen hver anden eller tredje time.

Apple har endnu ikke anerkendt fejlen og det er usikkert hvad den skyldes. Der er i skrivende stund 35 sider med klager, så det nærmer sig et tidspunkt, hvor Apple må erkende, at noget er helt galt.

Et par af brugerne har løst problemet ved at opdatere til iOS 12 betaen – men det kan så give andre problemer. Her kan du se, hvordan du opdaterer til iOS 12. Andre brugere hævder, at de redder batteriet ved at slå wifi fra.

Apple betatester i øjeblikket også iOS 11.4.1, men det vides ikke, om den opdatering fikser de påstående batteriproblemer.

Peter Engels Ryming

Var med til at starte Danmarks første gadgetmagasin Gear i 2003 og var chefredaktør for magasinet indtil starten af 2009. Samtidig leverede han i en årrække test af forbrugerelektronik til Ekstra Bladet. Har også været redaktør på den danske udgave af T3.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.