TeknologiTophistorie

Apple erkender batteriproblemer med iOS 14

iOS 14 og watchOS 7 suger batteri. Der er endnu ingen anden løsning, end at slette alt indhold og alle indstillingerne på enhederne.

iOS 14 er en af de største og bedste opdateringer til iPhone i årevis, men den er ikke uden fejl. Siden frigivelsen af styresystemet i midten af september har adskillige brugere oplevet batteriproblemer, hvor strømmen suges fra batteriet på rekordtid – og nu har Apple erkendt problemet. 

I et indlæg beskriver Apple syv væsentlige data- og batteri-relaterede problemer med iOS 14 og watchOS 7, og fortæller samtidig, at den eneste løsning på nuværende tidspunkt er at ”slette alt indhold og indstillinger på iPhone”.

Artiklen fortsætter efter annoncen


Apple fortæller, at seks af problemerne er relateret til aktivitets-, sundheds- og fitness-apps og at de alle bidrager til det bredere problem med ”øget batteridræning på din iPhone eller Apple Watch”.

Twitter-kontoen Apple Support oversvømmes i disse dage med kommentarer om batteriproblemerne. En bruger oplever, som det kan læses herunder, at batteriet går fra 90 til 3 procent på 15 minutter.

Det er uklart, om Apples slet-det-hele-løsning virker for brugerne. Men mon ikke Apple arbejder på højtryk for at gøre en iOS 14.0.2 opdatering klar, der kan rette op på problemerne? Undertegnede kører med betaudgaven af iOS 14.2 og har ingen problemer.

Artiklen fortsætter efter annoncen


For to år siden oplevede iPhone-brugere også batteriproblemer, da iOS 11.4 blev udgivet. Det blev rettet med en opdatering.

Har du oplevet batteriproblemer efter at have opdateret til iOS 14 og watchOS 7? Og har Apples “opskrift” hjulpet på problemet? Del dine erfaringer i kommentarfeltet nedenfor …

Back to top button