×
Gadgets

Her er det hidtil bedste bud på iPhone 8 design og rygter

Som det sker hvert år ved denne tid begynder rygterne om den (Eller de) kommende iPhones at flyde i en lind strøm fra nettets rygtesmede. Sammen med de mange rygter kommer også designernes bud på, hvordan iPhone 8 kunne se ud – nogle bedre end andre. På Behance har vi fundet dette koncept fra designeren Moe Slah, og det er formentlig et af de bedste bud på, hvordan iPhone 8 med en “fuld skærm” kommer til at se ud – i hvert fald forfra.

(Artiklen fortsætter under galleriet.)

Masser af rygter

Ud over de mange renderinger begynder rygterne også at være ret konsekvente. Her er, hvad der er ret stor enighed om, hvad den/de nye iPhones vil indeholde og hvordan de vil se ud.

Tre modeller

Udover en iPhone 8 (der måske kommer til at hedde iPhone X) vil der også komme to mere “almindelige” modeller – iPhone 7S og 7S Plus.

Trådløs opladning

En eller flere af de nye modeller – i hvert fald topmodellen – ventes at få “ægte” trådløs opladning. Det vil sige, at man vil kunne lade telefonen flere meter fra nærmeste stikkontakt.

Helt ny skærm

Skærmen på iPhone 8 ventes at blive af typen OLED. Dermed kan vi også forvente, at Apple vil arbejde med en ny form. Enten helt uden kanter (Som i konceptet fra Moe Slah) eller med buede kanter (som Samsungs S6 og S7 og formentlig S8) – eller måske begge dele.

Kan du lide hvad du læser? Giv iNPUT et like her, og gå ikke glip af nyheder som denne!

Ingen knap

Sidste år fjernede Apple den fysiske knap og lavede i stedet en slags virtuel knap med en lille motor, der får det til at virke som om, man trykker på en fysisk knap. På iPhone 8 ventes det, at de tager skridtet videre, fordi skærmen nu fylder hele forsiden. Knappen vil altså udelukkende være software – og kun være der, når man har brug for den. TouchID – fingeraftrykslæsning – forventes at blive integreret i skærmen.

Glas på begge sider

De seneste iPhone modeller har været bygget i aluminium, men med iPhone 8 ventes Apple at gå tilbage til et design hvor bagsiden ligesom forsiden er i glas – med en metalkant rundt – enten i stål eller aluminium. Dermed vil designet mere ligne iPhone 4 end iPhone 7.

Mere vandtæt

iPhone 8 burde blive endnu mere vandtæt end iPhone 7, der følger den såkaldte ip67 standard. iPhone 8 ventes at overholde specifikationerne for ip68 i stedet, og vil derfor kunne holde til at komme under vand i en halv time på op til 1,5 meter.

A11 processor

Som sædvanlig får den nye iPhone en ny processor. Den bliver både hurtigere, fysisk mindre og bruger mindre strøm end forgængerne. Den kommer til at hedde A11, og vil blive bygget af Taiwanesiske TSMC.

Irisscanner

De seneste rygter går på,  at iPhone 8, udover fingeraftrykslæser, også vil have en irisscanner og derfor kunne låse op når den genkender ejerens øjne. Dette rygte er som sagt nyt, og formentlig det, vi er mindst overbeviste om.

Klogere SIRI

Apples assistent SIRI var rigtigt smart da den blev introduceret, men er efterfølgende blevet overhalet grundigt af både Google, Amazon og formentlig også snart Samsung. Derfor forventer mange analytikere at SIRI får en grundig overhaling i iPhone 8.

Lancering i september

Apple har i de seneste mange år valgt at afsløre deres nye telefon  i Cupertino, Californien, i September. Derfor venter vi også, at iPhone 8 (Og 7S og 7S Plus) bliver lanceret til September.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.