Gadgets

God æblehumor fra IKEA

Okay, de har humor, de svenskere. Nu bruger IKEA lanceringen af iPhone 8 til at gøre opmærksom på sine produkter med indbygget trådløs opladning.

Svenskerne lancerede allerede for to år siden en række trådløse opladere, baseret på Qi-teknologien. Det er den samme trådløse teknologi som Apple nu har adopteret til de nyeste iPhone-modeller.

Link different

Den lejlighed benytter IKEA på morsomeste vis til at reklamere for sine opladerprodukter; Apples slogan “This changes everything” er blevet til “This charges everything”, mens “Think different” er blevet til “Link different”.

– IKEA har været meget progressiv med trådløs opladning, og vi er begejstrede over at iPhone-ejere endelig kan gøre brug af en af de kraftigste lamper, vi nogensinde har lavet, forklarer Morten Kjær, der er kreativ direktør hos IKEA i en pressemeddelelse. Han hentyder til lampen RIGGAD, der har indbygget trådløs oplader.

Lamper og natborde

Svenskerne bygger både enkeltstående trådløse opladere og opladere bygget ind i møbler; natborde, bord- og gulvlamper – tjek serien her. IKEAs trådløse opladning er baseret på Qi-standarden som bl.a. bruges af Samsung og altså nu også de nye iPhone 8-modeller.

Herunder de fire reklamer … (klik for større billede)

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.